Beste reistijd Laghaṟī Ta‘mīrān, Afghanistan

Beste reistijd Laghaṟī Ta‘mīrān, Afghanistan

De beste reistijd voor Laghaṟī Ta‘mīrān in Afghanistan is van februari t/m mei en september t/m november, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Laghaṟī Ta‘mīrān is 42°C in juni en de laagste is 17°C in januari. Het weer en klimaat van Laghaṟī Ta‘mīrān is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Laghaṟī Ta‘mīrān is een 8,8. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Laghaṟī Ta‘mīrān heeft een steppeklimaat. Het is het hele jaar warm tot heet en bomen groeien hier niet door de droogte. Het bestaat voornamelijk uit zand met grassen en soms struiken. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Laghaṟī Ta‘mīrān is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Laghaṟī Ta‘mīrān per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
17°C 20°C 27°C 32°C 38°C 42°C 42°C 42°C 37°C 31°C 23°C 19°C
9
mm
30
mm
20
mm
8
mm
3
mm
0
mm
0
mm
0
mm
0
mm
2
mm
7
mm
3
mm