Beste reistijd Ḩājī Muḩammad A‘z̧am, Afghanistan

Beste reistijd Ḩājī Muḩammad A‘z̧am, Afghanistan

De beste reistijd voor Ḩājī Muḩammad A‘z̧am in Afghanistan is van maart t/m mei en september t/m november, waarin je een aangename tot erg hete temperatuur hebt en geen tot amper neerslag. De hoogste gemiddelde temperatuur in Ḩājī Muḩammad A‘z̧am is 43°C in juli en de laagste is 16°C in januari. Het weer en klimaat van Ḩājī Muḩammad A‘z̧am is geschikt voor een zonvakantie.

Het gemiddelde klimaatcijfer voor Ḩājī Muḩammad A‘z̧am is een 8,8. Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen.

Ḩājī Muḩammad A‘z̧am heeft een woestijnklimaat. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn. Regen zul je hier niet snel hebben. Als je wilt weten wat de gemiddelde temperatuur in Ḩājī Muḩammad A‘z̧am is of wanneer de meeste regen of sneeuw valt, dan kun je dit hieronder snel vinden. Zo ben je goed voorbereid. Onze gemiddelde klimaatgegevens per maand zijn gebaseerd op data van de afgelopen 30 jaar.

Beste reistijd Ḩājī Muḩammad A‘z̧am per maand

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
16°C 19°C 26°C 32°C 38°C 42°C 43°C 41°C 37°C 30°C 22°C 16°C
5
mm
13
mm
9
mm
4
mm
4
mm
0
mm
0
mm
0
mm
0
mm
1
mm
3
mm
1
mm